Услуги

Jean d’Arcel cosmetique – Професионална висша козметика за лице и тяло с най-пълния каталог от продукти

- Терапия за незабавно изпъване на лицевия контур, избистряне на тена, прибиране на торбичките под очите. Борба с отпуснатата кожа с помощта на фитохормони. Подмладява тотално.

- Терапия с морски микроелементи и екстракт от хайвер на сьомга. Изглажда и реструктурира кожата. Възстановява жизнените функции на клетките, придава енергия и сияен вид. Стимулира изключително клетъчния метаболизъм. Възстановява и уплътнява кожата.

- Терапия за борба с мимическите бръчки. Със своите концентрати, ампули и маски се активира съединителната тъкан като регенерира нежната кожа около очите. Подходяща за фини бръчки около устата, торбички и подутини под очите, надгорната устна и назолабиални гънки.

Natura Bisse – терапиите на тази изключителна висша козметика са избрани според нуждите на всички изисквания на кожата. Със своите най-нови иновативни технологии, равняващи се на La Prairie (за домашно ползване), тази професионална козметика се бори отлично със замърсяването от околната среда, тъмните петна, дехидратацията, изтъняването на кожата, както и нейното отпускане. Субстанциите в продуктите, получени с най-нови технологии, са алтернатива на Ботокс и микроинжекциите.

-Терапия с вит. С, която се бори със свободните радикали, замърсяването от околната среда, слънчевата радиация и стреса. Тази терапия отлично се преборва с дехидратираната, отслабена откъм еластичност кожа, както и с пигментните петна. Изключителната линия с патентования вит. С – ASIMIL, ускорява усвояването му, стяга, придава еластичност и невероятна хидратация на кожата. Тази терапия е много подходяща за пушачи и клиенти с петна.

- Терапия с оригинална техника, включваща най-новите тенденции в естетичната медицина за борба със стареене на кожата – карбондиоксид. Тази терапия произвежда  “експлозия” от кислород, в резултат от което има очевидна ревитализация на кожата. Това е съвременна  технология с антиейдж и лифтинг съставки, имащи отличен подмладяващ ефект.

Matis Paris – Висша професионална козметика за лице и тяло.

- Хидратираща терапия с хиалуронова киселина.

- Избелваща терапия. Създадена с изключително ефикасни продукти за изсветляване на петна по кожата. Може да се прави през всеки сезон.

- Кислородна терапия. Тя ще обогати и насити кожата Ви с кислород и много енергия.

Студио Вивиан Бюти Пловдив Ви предлага още:

- Всички класически процедури за лице – почистване, масаж и др.

- Поставяне на маски, ампули и концентрати за всеки тип кожа.

- RF радиочестотен лифтинг – виж Апаратура

- Кавитация с вакуум липосукция – виж Апаратура

- Кислородна мезотерапия – виж Апаратура

- Мезоролер System – виж Апаратура

- REX-KARA – виж Апаратура

- Лечение на акне и розацея

- Кола маска за жени и мъже

- Пиърсинг на уши, нос, пъп

 

 

към Начало