Продукти

Natura Bisse Barselona - професионална висша козметика, лидер в нововъведенията и развитието на козметиката за лице и тяло!

Терапиите са формирани с максимална концентрация и високоефективни съставки и нови консистенции.

Новаторски и невероятни колекции за изсветляване, хидратация, лифтинг, най-новите открития за глобално лечение на стареене на кожата, най-ефикасната алтернатива на микроинжекциите – филъри и ботокс. Колекциите на Natura Bisse станаха основни продукти с висок престиж!

Matis Paris – професионална висша козметика за лице и тяло. Селекция от естествени активни вещества, използвайки всички природни богатства:

Ароматерапия, Фитотерапия, Олиготерапия, Биотехнология, изучавайки живия свят, науката, които използват естествени съставки, добавки и катализатори.

Jean d’Arcel Франция е професионална висша козметика за лице и тяло. Това е съвременен отговор на модерния живот: За жени и мъже, които живеят в големия град в стрес, замърсявания, климатици. Jean d’Arcel осигурява пълна гама за грижа на кожата, за красотата ѝ, приспособена към условията на живот, за да регенерира, насити с кислород и подмлади изтощената кожа. Удоволствие от докосване, антистрес и аромати, релаксация!

Florylis Paris

Козметичната серия е създадена от фр. лаборатории Laboratoires Phytocosma върху основата на специфична разработка и редица изследвания в областта на екологичната фитокозметика. Използвани са извлеци и активни съставки от богата гама билки и диворастящи растения.

Подчинена на мотото “Във водата се крие красота”, нейните продукти са разработени изцяло на водна основа. Хипоалергични, те бързо се абсорбират от кожата и резултатите са видими веднага.

REX-KARA

Уникална йонизирана козметика от висш клас, която застава срещу процесите на стареене.

- Активно почиства кожата

- Активна анти-ейдж грижа

- Лифтинг на лице

- Лечение на проблемна кожа

- Грижа за чувствителна кожа

- Стягане на тяло

* Премахва замърсени остатъци и примеси дори от най-дълбоките слоеве на кожата. Порите са чисти и свежи

* Ускорява дълбоко проникване на силно активни агенти в почистената кожа. Активира регенерацията на кожата.

* Стимулира производство на колаген и еластин

* Повлиява проблемната кожа

* Регулира себума

* Успокоява чувствителната и раздразнена кожа. Тя е свежа и красива
към Начало