Апаратура

Медико-козметично студио “Вивиан – Бюти” Пловдив Ви предлага следната апаратура:

Козметичен апарат 16 в 1

613

Мултифункционален апарат, съчетаващ в себе си 16 от най-важните и най-широко използвани функции в сферата на козметичните услуги. Част от тях са: премахване на черни и бели точки, пръскаща функция, лифтинг на кожата, изглаждане на бръчки, галванични процедури, студени и топли процедури, пара, ултразвук, д’Арсонвал, вакуум масаж и др.

 

Апарат за кислороден пилинг и неинвазивна мезотерапия

09Това е най-новият безболезнен и уникален метод в света за пилинг и насищане на кожата с кислород за нейното подмладяване, хидратация и лифтинг.

1. Предимства:

- активира липолизата

- подобрява се утилизацията на кожата

- стимулира се белтъчния синтез

- подобрява се алкално-киселинното равновесие

- стимулира надбъбречната жлеза и чисти белия дроб от токсини (Препоръчителна терапия за пушачи и бременни)

- подобрява имунитета на кожата

- увеличава се 70% хиалуроновата киселина в дермата

- изключителна хидратация

- лифтинг

2. Основни показания на кислородната терапия:

- състарена с намалена еластичност кожа

- хиперпигментации

- лечение на различни кожни заболявания

- специална грижа – тържествени събития за регенерация и подмладяване на кожата

Кавитация и вакуумна липосукция

10-2Най-съвременната неинвазивна, безболезнена и комбинирана система за моделиране на тялото чрез ултразвукова нискочестотна кавитация. Комбинацията с вакуум постига разграждане и усвояване на мазнините, оформяне на тялото, стягане на отпуснатата кожа.

Този е най-съвремененният метод, който постига разграждане и усвояване на мазнините, оформяне и моделиране на тялото, стягане на отпуснатата кожа. Най-добрият метод за премахване на целулит, паласки, оформяне на корем и други части от тялото.

 

RF или радиочестотен лифтинг

10Революционен метод за заглаждане на бръчки и лифтинг на кожата. Уредът постига също така и изглаждане на релефа на епидермиса, както и заличава малки белези от акне и пресни стрии.

Това е технология, използвана в естетичната козметология заради своята способност да се прилага избирателно в дълбоката дерма от повърхността на кожата, така че да стимулира фиброобластите – производството на колаген и еластин, както и да регенерира стария. Постига се лифтинг ефект и цялостно обновяване на кожата.

RF генерира електрическо поле, което се променя от положително към отрицателно. Този процес води до ротационно движение на молекулите и генерира топлина.

Това е уникален метод, който постига:

- Формиране на нов колаген и еластин, както в кожата, така и в подкожната тъкан, което позволява на цялата мрежа да реорганизира влакната, за да придаде нова еластичност и гладкост.

- миграция на фибропласти, което допълнително укрепва структурата на колагена в дълбоката дерма и води до гладкост и стегнатост на третирания участък.

 

 

16Мезоролер Систем е нов метод в света за пълна регенерация на кожата. Тази иглена мезотерапия се базира на малките перфорации в кожата посредством много малки иглички.

Принцип:

- полиферация

- тъканна регенерация

При полиферация имаме колагенов синтез и нови клетки.

При тъканната регенерация се разрушава старият колаген и се създават нови фиброобласти, както и фиброзни елементи и матрикс – хиалуронова киселина, хондроитин сулфат, хепарин сулфат.

Ефект:

- Дълбочина и по-лесно проникване на съставките

- лечение на цикатрикси, широки пори, белези от акне и др.

Методът е изключително ефикасен и за уплътняването на кожата и разглаждането на бръчки, както и за цялостно обновяване на кожата.

 

Микродермабразио с диамантени глави.

01Това е един от методите за почистване на кожата, който съчетава в себе си и механичен пилинг, стимулирайки клетъчната регенерация. Порите се почистват, заглаждат се фините бръчки, пигментни петна, тенът се изравнява. Броят на процедурите и интервалът между тях са в зависимост от индивидуалните особености на кожата.

Целият процес формира нова, здрава и свежа кожа.

 

Ултразвук и ултразвуков пилинг

01Метод за повърхностно почистване на кожата от мъртвите клетки и замърсявания, черни и бели точки и др.

Подобрява микроваскуларното кръвообращение като изпраща 1 млн. импулси в минута. Ускорява метаболизма на кожните клетки и подпомага абсорбцията на продуктите чрез големия брой високочестотни трептения.

 

REX-KARA

rex-kara2.2Това е най-новият уред за почистване, ревитализация и лечение на кожата. Открит от германски лекар, той все по-често навлиза в съвременната козметология. С какво се различава от останалите? С това, че използва специално разработена, йонизирана козметика от висш клас, за най-ефективна грижа за кожата.

 

 

REX-KARA видимо подобрява външния вид на кожата:

> Разглажда бръчици и линии на околоочния контур

> Облекчава тъмни кръгове и торбички под очите

> Затруднява образуването на комедони

> Свива порите

> Стяга фината кожа на шията

> Изглажда портокаловата кожа

> Действа в дълбочина

REX-KARA постига резултати още при първото му прилагане. Ревитализира кожата отвътре и по този начин спира преждевременното стареене на клетките.

- Активира клетъчния метаболизъм

- Ускорява кръвообращението

- Ускорява снабдяването на клетките с кислород

- Стимулира лимфния поток

- Стимулира производството на колаген и еластин

- Стяга съединителната тъкан

- Намалява обема на мастни клетки

REX-KARA използва електромагнитни вълни, които йонизират активни агенти. Съчетанието с инфрачервена светлина стимулира естествените метаболитни процеси в кожата и въздейства благоприятно на раздразнената кожа.

Съвременен и изключително ефикасен начин за цялостна грижа на кожата.

Процедурите са кратки и удобни за хора със забързано ежедневие, които искат да изглеждат добре. Продължителността им е от 20 до 30 минути.
към Начало